Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. kolo Luleč - Drnovice A

14. 5. 2012

Luleč          -          Drnovice A

                

            3            :              2

 

1. set            21                  :                    25

2. set            20                  :                    25

3. set            25                  :                    23

4. set            25                  :                    22

5. set            17                   :                   15

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Josef Příborský, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,  Zdenek Zabloudil (Čenda), Jan Zouhar st.

 

V místním derby, které bylo velmi vyhecované zahrálo naše mužstvo vyrovnané a dramatické utkání plné zvratů a krásných výměn.

Do prvního setu naši hráči vstoupili velmi dobře a i přes vysoké tempo, které panovalo po celý zápas se povedlo vytvořit si náskok 4 bodů a ten si udržovalo i do koncovky setu, kde ho i navýšili. Díky dobré pohyblivosti a dobrým útokům náš tým první set vyhrál.

V druhém setu naši hráči věděli, že se soupeř už nenechá zaskočit a to se taky potvrdilo. V tomto setu bylo k vidění několik velmi dlouhých výměn ve kterých jak naši hráči tak soupeř předváděli neuvěřitelné zákroky v poli a diváci se opravdu bavili. V koncovce setu se dařilo důrazně prosazovat v útoku a  zablokovat soupeřovi útoky a tak si náš tým došel pro vítězství v tomto setu.

Třetí set naši hráči začali dobře, když si dokázali vytvořit 3 bodový náskok a vedli 18:15, ale potom přišli nevynucené chyby našich hráčů a Luleč převzal iniciativu a zatlačil náš tým do defenzívi a v dramatické koncovce se mu podařilo vyhrát tento set.

Čtvrtý set byl od začátku až do konce velmi vyrovnaný, i když Luleč měl stále trochu navrch a náš tým jej dotahoval. V koncovce setu se Lulči rozehrál smečař J. Bednář, který v letošním roce hrál za Vyškov druhou ligu a díky jeho přesným smečím dokázal tento set Luleč vyhrát a dovést tak utkání do tie-breaku.

Vstup do tie-breku se našemu týmu vůbec nevydařil kazil přítah a soupeř díky těmto chybám vedl už 10:4, ale potom se naši hráči vzepjali a ze zbytku sil mohutně stáhli soupeřův náskok  až na stav 15:15. A ve velmi vyhecované a nervy drásající koncovce našetu týmu chybělo trochu toho štěstí a tak soupeř vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem.