Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo Drnovice A - Vítovice B

22. 5. 2012

Drnovice A      -     Vítovice B

                 

             3              :                1

 

1. set             25                   :                      12

2. set             23                   :                      25

3. set             28                   :                      26

4. set             25                   :                        9          

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Zabloudil, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st., Jan Hédl (libero)

 

Za velmi větrného počasí, které ovlivňovalo kvalitu hry se náš A tým utkal proti papírově slabšímu soupeři z Vítovic.

V prvním setu se potvrdili papírové předpoklady a náš tým jednoznačně opanoval prní set, ve kterém nedal soupeři žádnou šanci.

Do druhého setu vstoupil náš tým tak, že si myslel, že nemůže prohrát. Náš tým podcenil soupeře a přistoupil na jeho hru a zbytečnými chybami dal soupeři šanci, kterou soupeř využil a v dramatické koncovce vyhrál druhý set.

Do třetího setu se naši hráči snažili nahecovat, ale stále dělali chyby na přítahu, ale kazili i jednoduché míče v poli. A tak přišla dramatická koncovka, kdyžž náš tým už prohrával 24:21, tak se na síti rozherál L. Kovačik, který svými smeči a bloky dokázal otočit průběh toho setu v náš prospěch.

Ve čtvrtém setu působil soupeř odevdzdaně a naše hráče povzbudila výhra ve třetím setu a opět začali dominovat především na smeči Z. Burian, kteý přesně umístěnými smeči nedával soupeři šanci. Díky tomu náš tým vyhrál čtvrtý set rozdílem třidy a ukončil tak zápas ve kterým to bylo jako na houpačce.