Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. kolo Drnovice A - Orlovice

6. 6. 2012

Drnovice A      -       Orlovice

                 

 

           0                :                3

 

1. set             23                   :                    25

2. set             27                   :                    29

3. set             21                   :                    25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st., Josef Příborský,

 

V předposledním kole soutěže se náš A tým utkal proti silnému soupeři z Orlovic, který přijel v nejsilnější sestavě ve které mohl. Kdyby náš tým vyhrál tento zápas pojistil by si 3. místo v OP I.

Vstup do prvního setu se našemu týmu nepovedl a hned v úvodu prohrával o 5 bodů, ale v průběhu setu se naši hráči oklepali a stáhli soupeřův náskok a dokonce si i tří bodový náskok vytvořili. Ve velmi dramatické a vyhecované koncovce, kde soupeř zahrál několik sporných míčů, které rozhodčí neodpískal se díky tomu Orlovice dotáhli a v úplném závěru měli o něco více štěstí.

Do druhého setu naši hráči vstoupili nahecovaní a naštvaní na rozhodčího, který pomohl soupeři vyhrát první set. Průběh setu byl velmi vyrovnaný a bylo k vidění několik neuvěřitelně dlouhých výměn, které byly velmi fyzicky náročné. V průběhu setu měl náš tým nepatrný náskok, ale soupeř ho dokázal v koncovce stáhnout a v závěru setu měl i více štěstí a dokázal tak vyhrát i druhý set.

Ve třetím setu byl soupeř o něco lepší, vycházelo mu téměř vše, ale i přes to se náš tým držel v dostřelu. V polovině setu ale naši hráči udělali několik nevynucených chyb za sebou a soupeř tak získal důležitý náskok do koncovky setu, který si dokázal pohlídat a vyhrál tak jak tento set tak celé utkání.

 

Naše hráče v jarní části provází zranění, když do tohoto zápasu stále nemohl nastoupit Z. Sýkora, který má přetrhané vazy v kotníku a neodehrál ani jeden zápas v jarní části. Dále se zranil Z. Zabloudil, který si v týdnu vykloubil prst a L. Kovačík, kterému se skřípl nerv v zádech oba nastoupili i přes bolesti. Doufám, že se na poslední zápas uzdraví.  Pokud tento zápas vyhrajeme tak máme 3. místo jisté, ale možná i druhé tam bude záležet, jak dopadne zápas Orlovice – Luleč, ale i výsledek našeho zápasu.

 

Poslední utkání sezóny odehraje náš A tým v sobotu 16. června v 17:00 hod na domácím hřišti, kde se utká proti lídrovi soutěže Pozořicím. Sraz hráčů na hřišti v 16:30 hod.

 

Přijďte povzbudit naše hráče v posledním a velmi důležitém zápase.