Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Vyškov B - Drnovice A

6. 9. 2011

 

 Vyškov B     -      Drnovice A

                 

               1            :              3

 

1. set              21                  :                      25

2. set              25                  :                      15

3. set              21                  :                      23

4. set              20                  :                      25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Ladislav Kolár, Zdenek Sýkora, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,  Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil

Ve druhém kole nastoupil náš tým, proti velmi silnému a zkušenému soupeři, který v předchozích letech hrával KP II a někteří jejich hráči i v minulosti hrávali za Drnovice a i proto to byl velmi vyhecovaný a divácky atraktivní zápas.

Do prvního setu náš tým vstoupil nervózně a s velkým respektem ze soupeře a tak si soupeř v úvodu vytvořil náskok. Ale postupně z našich hráčů nervozita opadla a dokázala tento náskok stáhnout a díky výborné obraně v poli i na bloku dokázali v koncovce přehrát soupeře a vyhrát tak nečekaně první set.

Druhý set byl pro náš tým katastrofa. Naši hráči měli velké problémy na příjmu a od toho se odvíjela i naše útočná hra se kterou si soupeř lehce poradil. Vyškov si v tomto setu dokázal hned v úvodu vytvořit 10 bodový náskok, který si udržel až do konce setu. Po tomto setu to vypadalo, že ná i soupeř přehraje v ostatních setech.

Ale naši hráči se nevzdali a hned v úvodu třetího setu si dokázali vytvořit 7 bodový náskok díky tvrdému servisu P. Zouhara a dokonale tak zaskočilo soupeře, který postupně tento náskok stahoval. Ale naši hráči díky velké bojovnosti v poli a dobrými kombinacemi v útoku si dokázali udržet dostatečný náskok až do koncovky ve které byli k vidění dlouhé a velmi fyzicky náročné výměny, které bavili diváky a  zvedali tak atraktivnost utkání.

Do čtvrtého setu naši hráči vlétli jako uragán a opět díky tvrdému směčovanému podání P. Zouhara si náš tým vytvořil náskok 9:2 a vypadalo to, že je rozhodnuto. Ale naši hráči na chvíli ztratili koncentraci na přítahu a zkušený soupeř toho dokázal využít a stáhnout tak náskok už jen na tři body. Náš tým, ale opět zabral a díky obětavým zákrokům v poli a dobrým útokům J. Zouhara ml. jsme si opět do koncovky přinesli pěti bodový náskok. V koncovce setu už všichni hráči byli velmi fyzicky vyčerpaní a rozhodlo větší odhodlání našich hráčů. Díky tomu si náš tým připsal velmi cenné vítězství nad tak silným soupeřem.

 

V neděli 11. září se měl náš A tým utkat v místním derby proti Lulči, ale tento zápas je přeložen, protože polovina týmu jede na zápas ME ve volejbale do Karlových Varů.