Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo Drnovice A - Luleč

3. 10. 2011

       Drnovice A    -      Luleč

           

                3            :           1

 

1. set              26                 :                24

2. set              25                 :                21

3. set              20                 :                25

4. set              25                 :                20

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Sýkora Zdenek, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Zdenek Burian, Josef Příborský, Jan Zouhar st.

Za krásného počasí se odehrálo místní derby (dohrávka 3. kola), které vždy patří mezi velmi vyhecované a dramatické.

V začátku prvního setu se našemu týmu moc nedařilo a kazili hodně podání a soupeř toho využil a dokázal si do koncovy přinést náskok pěti bodů, když už vedl 23:18. Ale náš tým prokázal silnou psychickou odolonost a díky výborné obraně v poli tak i na síti dokázal tento náskok stáhnout díky dobrému podání Z. Buriana a v dramatické koncovce otočit průběh a vyhrát tento set 26:24.

Vstup do druhého setu se našemu týmu vydařil přestal kazit podání a začal se lépe prosazovat v útoku a díky tomu si dokázal vytvořit náskok, který udržoval až do konce setu a zaslouženě jej vyhrál.

Třetí set byl pro naše hráče velmi náročný, protože na straně, kde hráli nepříjemně svítilo slunce smečujícím hráčům přímo do očí a to velmi ovlivňovalo kvalitu útoku. I když se náš tým snažil o zajímavé kombinace v útoku na kvalitní obranu soupeře to nestačilo a Luleč si tak došel pro výhru v tomto setu.

Čtvrtý set byl velmi vyrovnaný, protože soupeři na horší straně zapadlo slunce a neovliňovalo to tak jeho útoky. Ale naši hráči výborně blokovali a bojovali v poli a nutili tak soupeře k chybám, díky kterým si náš tým vytvořil náskok do koncovky setu. Ve velmi vyhecované koncovce setu , kterou provázeli emoce kvůli sporným míčům naši hráči dokázali udržet nervy a díky třem blokům v řadě L. Kovačika vyhrát jak tento set tak i celé utkání.