Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo Drnovice A - Dědice B

9. 11. 2011

 

   Dědice B        -       Drnovice A

                 

           1              :                3

 

1. set              20                  :                        25

2. set              25                  :                        22

3. set              24                  :                        26

4. set              23                  :                        25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Josef Příborský, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

V posledním utkání podzimní části tedy v dohráce 5. kola se náš A tým utkal proti papírově slabšímu soupeři u něj v hale.

Vstup do prvního setu se našim hráčům povedl a hned v úvodu setu si dokázal postupně vytvářet náskok, který si díky důrazu na smeči dokázal udržet až do konce setu.

Do druhého setu náš tým vstoupil strašně, když hned v úvodu setu prohrával 7:0 tento náskok si soupeř vytvořil díky chybám na přítahu a z toho se odvíjela i naše útočná hra. V průběhu setu naši hráči dokázali postupně stahovat tento náskok, ale soupeř dobře bránil a díky dalším nepřesnostem na přítahu soupeř vyhrál tento set.

Třetí set byl velmi opět vyrovnaný, soupeř dokázal vybírat neskutečné míče v poli, ale naši hráči se v koncovce setu dokázali zkoncentrovat a díky výborné obraně na síti a důrazu v útoku vyhrát tento důležitý set.

Do čtvrtého setu náš tým vstoupil skvěle a hned v úvodu si dokázal vytvořit šesti bodový náskok, který si udržoval a do koncovky setu (22:16). Ale v koncovce setu opět přišla série nepřesných přítahů a soupeř se přiblížil na rozdíl dvou bodů a ve velmi dramatické a vyhecované koncovce plné neuvěřitelných míčů dokázali naši hráči porazit dobře bránícího soupeře.