Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. kolo Orlovice - Drnovice A

4. 10. 2011

 

Orlovice       -      Drnovice A

                 

         3                :                1

 

1. set                25                   :                    19

2. set                25                   :                    18

3. set                24                   :                    26

4. set                25                   :                    23

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,Josef Příborský, Jan Zouhar st.

Druhé utkání, které naši hráči absolvovali o tomto víkendu se našemu týmu nevydařilo, když nastoupilo proti silnému soupeři z Orlovic na jeho hřišti s umělým povrchem na který si naši hráči nedokaží zvyknout.

První dva sety měli podobný průběh, když v úvodu setu náši hráči dokázali držet krok se soupeře, ale potom se soupeř zlepšil v útoku a našim hráčům se nedařil přítah, od kterého se odvíjela celá naše útočná hra.

Třetí set měl velmi vyrovnaný průběh naši hráči se zlepšili v přítahu i nahrávce a dokázali tak se soupeřem držet krok až do koncovky setu, která byla velmi dramatická, ale v posledních míčích jsme měli trochu štěstí a došli jsme si tak pro výhru v tomto setu.

Čtvrtý set byl velmi podobný tomu třetímu, se soupeřem jsem se postupně střídali ve vedení, ale ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit dostatečný náskok do koncovky. V dramatické závěru setu se štěstí přiklonilo k soupeři a dokázal tak vyhrát tento set, ale i celé utkání.

 

.