Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo Drnovice A - Pozořice

11. 10. 2011

   Drnovice A    -     Pozořice                   

             3           :            0

 

1. set            25               :                  18

2. set            25               :                  21

3. set            26               :                  24

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Josef Příborský, Jan Zouhar st.

Utkání, které měl náš tým odehrát na domácím hřišti, ale kvůli špatnému počasí náš tým jel k soupeři do hale, se našemu týmu příliš nedařilo.

V prvním setu se naši hráči seznamovali s prostředím, a hodně chybovali na přítahu od něhož se odvíjel i útok, se kterým si soupeř dokázal díky výborné hře v poli lehce poradit. Soupeř si díky těmto chybám vytvořil hned v úvodu náskok, který si udržoval až do konce setu.

Do druhého setu náš tým vstoupil lépe a dokázal se soupeřem držet krok, díky zlepšené obraně na síti, tak i dobrými zákroky v poli. Ale v koncovce setu opět přišli chyby na přítahu, a soupeř tak se dokázal utrhnout a vyhrát i tento set.

Do třetího setu naši hráči vstoupili bez sebemenších zábran a začali riskovat servis a díky chytré hře Z. Zabloudila na smeči si náš tým vytvořil v úvodu setu 6 bodový náskok. Tento náskok jsme si udržovali do prostřední části setu, ale soupeř dokázal zlepšit obranu na síti a postupně začal stahovat tento náskok. V dramatické koncovce setu, plné pěkných a dlouhých výměn se naši smečaři nedokázali prosadit přes velmi kvalitní blok soupeře a soupeř tak dokázal otočit průběh tohoto setu ve svůj prospěch a vyhrál tak zaslouženě celé utkání.