Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo Drnovice A - Vyškov B

7. 5. 2012

Drnovice A    -      Vyškov B

           

               3            :           0

 

1. set              25                 :                18

2. set              25                 :                18

3. set              25                 :                19


Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Zdenek Burian, Josef Příborský, Jan Zouhar st.

 

První odehraný zápas v jarní části pro náš tým dopadl úspěšně, když dokázal porazit silného soupeře z Vyškova, který v loňské sezóně hrál Krajský přebor II.

 

Hned první výměna v prvním setu naznačila, že to bude velmi vyrovnaný, vyhecovaný divácky atraktivní zápas. V úvodu prvního setu se oba týmy průběžně střídali ve vedení, ale v půli setu si naši hráči začali postupně vytvářet náskok. A to díky dobrým blokům, skvělému pohybu a obětavým zákrokům v poli si náš tým došel pro výhru v prním setu.

Do druhého setu vstoupil soupeř lépe a dokázal si v úvodu vytvořit 5 bodvoý náskok (13:8) díky dobrým útokům středem sítě, ale i nevynucenými chybami v útoku našimi hráči. I přesto náš tým nesložil zbraně, přestal kazit a zlepšil útok ve kterém dominoval razantními smeči J. Příborský a v obraně nad sítí vládl L. Kovačik, který svými bloky zastavil útoky středem sítě. Díky tomu a obětavou hrou všech hráčů v poli dokázal náš tým otočit nepříznivý stav a vyhrát i druhý set.

Třetí set byl podobný tomu prvnímu soupeř v úvodu s našim týmem držel krok, ale stále hůř se prosazoval přes kvalitní obranu jak na síti tak i v poli. A naši hráči toho využili a tvrdou ale i chytrou hrou soupeře přehráli a zaslouženě si tak došli pro vítězství jak ve třetím setu tak v celém utkání.