Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení podzimní části

10. 11. 2011

Zhodnocení podzimní části sezóny

 

V podzimní části si náš A tým vedl skvěle, když se mu podařilo vyhrát pět utkání ze sedmi a to odehrál 6 zápasů na hřištích soupeřů a díky těmto skvělým výsledkům obsadil prozatímní druhé místo v tabulce, když ho může předskočit pouze tým Lulče, který má jednu prohru a to právě s našim týmem, ale chybí mu odehrát zápas s Pozořicemi. Náš tým podlehl jen proti týmům Orlovic a Pozořic. Podzimní část je velmi vyrovnaná, když o první tři místa bojuje pět týmů. Ale velmi těžké zapasy jsou i s týmy ze spodu tabulky o čemž se náš tým přesvědčil v Dědicích a ve Slavkově. Můžeme se těšit na jarní část, kde náš A tým bude hrát 6 zápasů na domácím hřišti na kterém moc často neprohrává naposledy loni na podzim proti Orlovicím (2:3).

 Náš B tým, který hraje okresní přebor II, kde je jen 5 týmů si také vede velmi dobře a je na prozatimním prvním místě, kde ho může předskočit tým Hrušek, ale bude to jen o skóre. Takže v jarní části náš B tým o první místo, ale bude to mít těžké protože tým Hrušek i Vyškova jsou velmi kvalitní týmy. Velkým překvapením je tým Bučovcice C, kde většina hráčů je mladších 16 let a postupem času se z tohoto týmu stane určitě sinlný soupeř a snad i později i pro náš A tým.

 

Rád bych tímto poděkoval všem hráčům za účast na zápasech a také našemu zapisovateli J. Hudcovi a rozhodčímu M. Burianovi. Musím poděkovat i našim fanouškům, kterých není mnoho a můžeme jen doufat, že dobré výsledky našich týmu přilákají i další lidi, kteří se zajímají o volejbal.