Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Drnovice A - Vítovice

11. 9. 2012

 

Drnovice A    –    Vítovice

  3       :       1

                         

1.     Set             25                    :                    21

2.    Set             22                    :                    25

3.     Set             25                    :                    21

4.     Set             25                    :                    19

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán),Zdenek Sýkora, Josef Příborský, Zdenek Zabloudil, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st., Jan Hédl (libero) 

 

Za krásného počasí se náš A tým utkal proti soupeři, který loni hrál KP II a šlo to poznat, že soupeř posílil a potrápil náš tým, do kterého se vrátil po půlroční pauze způsobené zraněním Z. Sýkora, který i bez tréninku předvedl velmi dobrý výkon.

V prvním setu se potvrdili předpoklady, že už soupeř nebude tak slabý jako jeho bývalý B tým. Celý set byl velmi vyrovnaný a v koncovce setu se soupeři povedlo už odskočit na 20:16, ale díky dobrému podání L. Kovačika a dobré obraně se našemu týmu povedlo tento stav otočit a vyhrát tak první set.

Druhý set byl velmi podobný tomu prvnímu, celou dobu jsme se soupeřem přetahovali o vedení, ale v koncovce setu naši hráči udělali několik nevynucených chyb a soupeř si už tentokrát náskok pohlídal a vyhrál tak druhý set.

Do třetího setu se naši hráči nahecovali a hned od úvodu si vytvořili 4 bodový náskok, který dokázali udržet díky zlepšené útočné hře a dobré obraně  jak na síti, tak i v poli až do konce setu a zaslouženě tak vyhráli třetí set.

Ve čtvrtém setu našemu týmu vydržela bojovná nálada z předchozího setu a opět si hned v úvodu dokázal vytvořit náskok, který si udržoval až do konce setu, kde naši hráči soupeře vůbec nešetřili a díky velmi razantním útokům nedali soupeři šanci na zvrat v utkání. Díky tomu náš tým vyhrál jak čtvrtý set tak i celé utkání.

 

V neděli 16. září se náš A tým utká hřišti soupeře proti silnému soupeři týmu z Orlovic. Začátek zápasu v 10:00 hod, sraz hráčů na dědině v 9:20 hod.