Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo Drnovice A - Vyškov B

9. 5. 2013

Drnovice A   -     Vyškov B

                

         1                :                3

 

1. set              25                  :                 27

2. set              23                  :                 25

3. set              25                  :                 21

4. set              22                  :                 25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Ladislav Kolár, Jan Zouhar st., Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Zdenek Burian, Ondřej Bílek

V prvním zápase v jarní části se náš A tým utkal proti silnému soupeři z Vyškova. Zápasy s tímto soupeřem patří mezi velmi vyrovnané a velmi vyhecované a to se potvrdilo i nyní, i když našemu týmu chyběli tři hráči, kteří museli být nahrazeni hráči z B týmu.

Vstup do prvního setu se našemu týmu vůbec nepovedl a hned z kraje setu prohrával 8:1, ale potom se naši hráči zmohli a dokázali tento propastný náskok srovnat a dovedli set až do velmi dramatické koncovky, kde měl více štěstí soupeř, který tak vyhrál první set.

Do druhého setu naši hráči vstoupili zodpovědněji a po celou délku setu se soupeřem střídali ve vedení, ale v koncovce setu přišlo několik nevynucených chyb a soupeř toho využil a vyhrál i tento set.

Do třetího setu náš tým vstoupil nabuzený a hned v úvodu setu si vytvořil několikabodový náskok, který se mu povedlo udržet i v koncovce setu a zaslouženě tak vyhrát tento set.

Čtvrtý set se průběhem podobal tomu druhému, v celém setu si žádný tým nedokázal vytvořit rozhodující náskok a tak rozhodovala koncovka, ve které naši hráči pod tlakem udělali několik zbytečných chyb, které rozhodli o výhře soupeře.

 

V neděli 12. května se náš A tým utká na soupeřově hřišti proti Vítovicím A. Začátek zápasu v 10:00 hod, sraz hráčů na dědině v 9:20 hod.