Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo Letonice - Drnovice B

29. 8. 2011

Letonice      -     Drnovice B

              

             1             :              3

 

1. set             23                   :                      25

2. set             25                   :                      27

3. set             25                   :                      18

4. set             21                   :                      25

 

Sestava:

Pavel Zouhar, Broňa Řezníček, Karel Kurka, Pavel Skácel, Jan Hédl, Ladislav Vrána

 

I když tento zápas byl hodně ovlivněn větrem, byl náš B tým jasným favoritem utkání, ale jak ukazuje výsledek tak se tak nedělo. Důsledkem takového výsledku bylo jednoznačné podcenění soupeře a nesoustředěnost na hru.

Vstup do prvního setu se našim hráčům povedl a dokázali si vytvořit náskok díky dobrému podání se kterým měl soupeř problémy. Ale naši hráči potom polevili v pohybu a to se odrazilo na přítahu, ale i na kvalitě útoku a proto rozhodovala až dramatická koncovka, která byla v náš prospěch.

Druhý set začal pro náš tým vyvíjet velmi dobře dokázali jsme si vytvořit obrovský náskok a vedli jsme už 21:13 a vše vypadalo na jasnou výhru. Jenže ztráta koncentrace a zbytečné chyby dopustili, že soupeř tento náskok stáhnul a náš tým měl co dělat, aby tento set ve vyhecované koncovce vyhrál.

Do třetího setu soupeř vstoupil povzbuzen z předešlého setu a naši hráči se nedokázali nahecovat, aby to soupeři znepříjemnili a tak si soupeř zaslouženě došel pro výhru v tomto setu.

Čtvrtý set patřil mezi ty nejvyrovnanější a rozhodovala až koncovka, kde se projevili větší zkušenosti našeho týmu a díky několika blokům a dobrými zákroky v poli jsme dokázali soupeře porazit a vyhrát jak tento set, tak i celé utkání.