Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Bučovice C - Drnovice B

13. 9. 2011

 

Bučovice C    -     Drnovice B

           

 

          1                :                3

 

1. set           14                    :                      25

2. set           25                    :                      23

3. set           19                    :                      25

4. set           22                    :                      25

 

Sestava:

Zdenek Zabloudil, Broňa Řezníček, Karel Kurka, Pavel Skácel, Zdena Burian, Ladislav Vrána

 

Náš B tým nastoupil proti nováčkovi soutěže, který má věkový průměr 15 let, ale jak bylo vidět, tak jsou velmi dobře vedeni a někteří z nich už dostatečně vyhrátí.

Vstup do prvního setu se našim hráčům povedl a dokázali si vytvořit náskok díky dobrému podání se kterým měl soupeř problémy. A šlo vidět, že soupeř byl ze začátku velmi nervózní a dělal zbytečné chyby, které naši hráči dokázali potrestat.

Ve druhém setu se soupeř zbavil nervozity a dokázal zatlačit náš tým do defenzívy. Soupeř si v úvodu vytvořil několika bodový náskok, díky obětavé hře v poli a naši hráči tento náskoko postupně stahovali, ale v koncovce setu soupeř dokázal udržet těsný náskok a zaslouženě tento set vyhrát.

Do třetího setu naši hráči opět vstoupili dobře a hned v úvodu si dokázali vytvořit náskok, ale soupeř bojoval a dokázal stáhnout tento náskok, ale v koncovce setu naši hráči opět zabrali a dokázali vyhrát tento set.

Vstup do čtvrtého setu se naši hráčům moc nepovedl, chyběl pohyb v poli a kazil se hodně přítah a naši hráči se nedokázali prosazovat v útoku a díky tomu si soupeř vytvořil náskok. Ale potom naši hráči zlepšili přítah, ale i útok a stáhli tak soupeřův náskok a v dramatické koncovce dokázali udržet nervy a díky dobré obraně na síti vyhráli jak tento set tak i celé utkání.