Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. kolo Drnovice B - Letonice

14. 5. 2012

Drnovice B    -       Letonice

 

                

           2                :                3

 

 

1. set            25                    :                     19

2. set            23                    :                     23

3. set            16                    :                     25

4. set            21                    :                     25

5. set            10                    :                     15

 

Sestava:

Broňa Řezníček, Jan Hédl, Karel Kurka, Pavel Skácel, Ladislav Vrána, Zdenek Zabloudil

 

První zápas v jarní části se našemu B týmu nevydařil, když na domácím hřišti podlehl soupeři z Letonic.

V prvním setu byl náš tým, přesvědčen o tom, že by měli tento zápas vyhrát, ale soupeř se přes zimu zlepšil. Ale i přesto se našemu týmu dařilo vytvářet tlak na soupeře a díky tomu vyhrát první set.

Druhý set byl velmi vyrovnaný, náš tým dovolil soupeři s námi držet krok, díky zbytečným chybám na podání, ale i na přítahu. A tak se schylovalo k dramatické koncovce setu, ve ktérém náš tým podržel na bloku Z. Zabloudil a náš tým tak vyhrál i druhý set.

Ale ve třetím setu naši hráči polevili na koncentraci a vytvářeli hromadu zbytečných chyb na přítahu a v poli byli úplně bez pohybu a díky tomu nechali soupeře aby se rozehrál a ten toho dokonale využil a jednoznačně vyhrál tento set.

Ve čtvrtém setu si v úvodu soupeř vytvořil náskok a vedl už 14:10, ale náš tým ještě dokázal zabrat a tento náskok srovnat. Ale potom opět přišli chyby na přítahu a z toho i nedůrazný útok se kterým si soupeř dokázal lehce poradit. Díky tomu si soupeř vytvořil náskok do koncovky setu, který si udržel a bylo jasné že se bude hrát tie-break.

Tie-brek byl pro domácí katastrofální, začátek naši hráči vůbec nezvládli, dělali chyby ve všech herních činnostech a prohrávali už 8:4. Změna stran hráčům trochu moc neprospěla a soupeř si tak jednoznačně došel jak pro výhru v pátém setu tak i pro výhru v celém zápase.