Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Letonice - Drnovice B

20. 9. 2012

    Letonice   -    Drnovice B

                 

                  3        :         2

 

1. set                25               :              27

2. set                25               :              10

3. set                16               :              25

4. set                25               :              19

5. set                15               :                9

 

Sestava:

Zdenek Zabloudi, Ondřej Bílek, Karel Kurka, Pavel Skácel, Jan Hédl, Ladislav Vrána

 

Ve druhém utkání se náš B tým utkal proti houževnatému soupeři z Letonic.

Vstup do prvního setu se našemu týmu povedl, když hned ze začátku si začal vytvářet náskok a vedl už 19:13. Ale pak se hráči přestali soustředit na hru a soupeř toho dokonale využil a otočil průběh setu ve svůj prospěch a vedl 23:21. Ve velmi dramatické koncovce se našim hráčům povedlo zkoncentrovat a vybojovali tak první set.

Druhý set byl z naší strany katastrofální ve všech herních činnostech, když hned v úvodu setu nechali soupeře vést 9:.1 Tento náskok soupeř stále zvyšoval až na 20:5. Pak naši hráči dokázali alespoň uhrát několik míčů, ale tím nemohli zastavit rozjetého soupeře a tak prohráli tento set.

Třetí set byl tak trochu opačný náš tým se ujal vedení o 6:0 a postupně zvyšoval náskok, který si udržel až do koncovky setu, kde na rozdíl od prvního setu nedopustil drama a vyhrál tak třetí set.

Čtvrtý set byl hned od úvodu velmi vyrovnaný, ale soupeř si dokázal vybudovat v půli setu tří bodový náskok, kvůli chybným servisům  a tento náskok si udržoval i v koncovce setu i přes to, že naši hráči dobře útočili, tak soupeř velmi obětavou hrou v poli dokázal vracet neuvěřitelné míče a naši hráči z toho byli frustrovaní a následně chybovali v útoku. Díky tomu si soupeř vynutil na našich hráčích pátý rozhodující set.

Vstup do tie-breku se našemu týmu nepovedl udělal několik chyb na přítahu a strany se točili za stavu 8:2 pro soupeře.  Tyto chyby pokračovali i po výměně stran a soupeř si tak pohodlně došel pro výhru jak v tomto setu tak v celém utkání.