Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo Drnovice B - Hrušky B

20. 9. 2010

 

Drnovice B        -       Hrušky B

          

          2                :                3

 

1. set              25                        :                       18

2. set              16                        :                       25

3. set              20                        :                       25

4. set              25                        :                       21

5. set              13                        :                       15

 

Sestava:

Ladislav Vrána, Ondřej Bílek, Karel Kurka, Pavel Skácel, Jan Hédl, Zdenek Zabloudil

Do předposledního utkání v podzimní části sezóny nastoupilo naše B mužstvo na domácím hřišti proti silnému soupeři z Hrušek.

V prvním setu naši hráči nedělali zbytečné chyby a díky dobrým útokům  Z. Zabloudila (Čendy), který patří mezi nejzkušenější hráče našeho B týmu. Díky tomu si náš tým vytvořil dostatečný náskok a vyhrál první set.

Do druhého setu vstoupil náš tým špatně. Soupeř v tomto setu přestal dělat chyby a naši hráči začali dělat zbytečné chyby, kazili hodně podání a soupeř toho dokonale využil a vyhrál druhý set.

Třetí set byl velmi podobný tomu druhému naši hráči kazili jednoduché míče a nekoncentrovali se dostatečně na hru i když v závěru setu hráči opět zabrali, ale už nedokázali otočit vývoj a prohráli i tento set.

Do čtvrtého setu nastoupil náš tým nahecovaný, hráči se zlepšili v pohyblivosti, ale i v útoku. Díky tomu se povedlo našim hráčům dostat soupeře pod tlak a vyhrát čtvrtý set a dovést utkání do tie-breaku.

Začátek tie-breku naši hráči nezvládli a hned v úvodu prohrávali o 4 body a soupeř si udržoval náskok až do stavu 11:8 pro soupeře. V tomto stavu se velmi dobře začal prosazovat Z. Zabloudil na útoku středem sítě a dokázal obrátit vývoj v utkání a náš tým srovnal na 12:12. V dramatické koncovce celého utkání více štěstí přálo soupeři a dokázal tak zvítězit v nejtěsnějším poměru 15:13.