Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. Kolo Křenovice - Drnovice B

9. 5. 2011

Křenovice     -       Drnovice B                       

 

             0          :             3

 

1. set            19                    :                25

2. set            24                    :                26

3. set            22                    :                25

 

Sestava:

Ladislav Vrána, Ondřej Bílek, Karel Kurka, Pavel Skácel, Jan Hédl, Jan Zouhar st., Zdenek Zabloudil

První jarní utkání našeho B týmu se vydařilo, když hráli na domácím hřišti, protože na podzim náš tým hrál po domluvě u soupeře a dokázali porazili silného soupeře z Křenovic.

První set se našim hráčům vydařil, když překvapil soupeře svoji přesnou a tvrdou hrou, kterou podpořil svými zkušenostmi a dobrou nahrávkou Jan Zouhar st.. Našemu týmu pomohl i soupeř, když zkazil osm podání v setu a našim hráčům se oproti soupři podání dařilo a soupeř měl problémy s přítahem.

Do druhého setu nastoupil Z. Zabloudil a podpořil tak útok na síti, ale zbytečným zmatkem v postavení se náš tým rozhodil a dovolil tak soupeři dotáhnout náskok, který si náš tým vypracoval a v dramatické koncovce náš tým dokál zvítězit, díky dobrým útokům L. Vrány a chybami soupeře na podání.

Třetí set byl velmi vyrovnaný až do koncovky, ale opět se dobře v útoku prosazoval L. Vrána a Z. Zabloudil a díky tomu náš tým dokázal proměnit rozhodující míče a zaslouženě zvítězit v celém zápase.

V příštím utkání 13. Května se náš B tým utká se proti soupeři z Orela Vyškov. Začátek utkání v 18:00 sraz hráčů na hřišti v 17:30 hod.

Všichni příznivci volejbalu jsou srdečně zváni.

Další výsledky:

Letonice - Hrušky B   3 : 1