Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo Drnovice B - Orel Vyškov

19. 5. 2011

Drnovice B   -    Orel Vyškov

 

                 

 

              3            :             1

 

1. set            25                  :                     21

2. set            18                  :                     25

3. set            25                  :                     16

4. set            25                  :                     14

 

Sestava:

Ladislav Vrána, Jan Zouhar st., Karel Kurka, Pavel Skácel, Jan Hédl, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar

 

Ve velmi dramatickém a vyhecovaném utkání se náše B mužstvo utkalo proti silnému soupeři z Vyškova.

První set byl velmi vyrovnaný a rozhodlo se až v dramatické koncovce, kde náši hráči dobrou obranou v poli dokázali odvrátit nápor soupeře a dovést tak první set k výhře.

Ve druhém setu se našim hráčům přestal dařit přítah a od toho se odvíjela i útočná hra našeho týmu. Soupeř toho dokázal dokonale využít a zatlačit náš tým do defenzívi a zaslouženě si Vyškov došel pro vítězství ve druhém setu.

Do třetího setu domácí vstoupili výborně a hned v úvodu si dokázali vytvořit náskok díky dobrým podáním a zlepšenou obranou v poli. Tento náskok dokázali naši hráči postupně navyšovat  dojít si tak pro důležité vítězství v třetím setu.

Čtvrtý set byl v úvodu velmi vyrovnaný a byli k vidění pěkné výměny. Tento set se zlomil za stavu 14:13 pro náš tým, když se povedla neuvěřitelná série podání J. Hédlovi, který podával až do konce setu. Soupeř si s tímto plachtícím podáním nedokázal poradit na přítahu a pro naše hráče už bylo jednoduché ubránit slabší útoky soupeře a dobrými útoky vyhrát tento set.

Díky těmto aspektům si náš tým zaslouženě došel pro velmi důležitou výhru v tomto utkání, která zaručuje našemu B týmu první místo v tabulce.