Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. kolo Drnovice - Pozořice

7. 6. 2009

      Drnovice        -        Pozořice

                 

                  2               :                3

 

1. set                    27                        :                           25

2. set                    19                        :                           25

3. set                    18                        :                           25

4. set                    25                        :                           22

5. set                    12                        :                           15

 

Sestava:

 

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

Velmi dramatické a vyrovnané utkání, které se hrálo za nepříznivých povětrnostních podmínkách, které ovlivňovali průběh celého utkání odehrálo naše družstvo proti týmu z Pozořic.

 

První set byl velice vyrovnaný a soupeře jsme porazili díky dobrým blokům a dobrému pohybu v poli. Ve druhém a třetím setu soupeř zlepšil pohyb v poli a naši hráči měli problémy s příjmem nepříjemného plachtícího podání, které si ve větru dělalo co chtělo. Díky tomu soupeř zaslouženě vyhrál tyto dva sety.

 

Ve čtvrtém setu jsme byli na straně hřiště, kde vítr foukal proti a toho náš tým využil k větší razanci útoku. Ale také jsme zlepšili příjem podání a pohyb v poli, kde šlo vidět několik neuvěřitelných zákroků jak našeho týmu tak soupeře. Koncovku setu jsme zvládli na výbornou a díky přesnému útoku Zdenka Sýkory za stavu 24:22 jsme poslali utkání do tie-breku.

 

V tie-breku nám nevyšel úvod, kvůli nepřesnému přijmu a strany se točili za stavu 8:3 pro soupeře. Na druhé straně jsme zabrali a postupně jsme soupeřův náskok dotahovali, ale bohužel soupeř si to v koncovce setu pohlídal dobrými útoky a zaslouženě vyhrál.

 

Příští a zároveň poslední utkání v této sezóně náš tým odehraje 13. června v sobotu v 17 hodin proti týmu Vyškova C. Sraz hráčů na hřišti v 16:20 hodin.

 

 

Přijďte povzbudit naše hráče v jejich závěrečném utkání.