Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. kolo Drnovice - Vyškov C

14. 6. 2009

          Drnovice       -        Vyškov C

                 

                  3               :                1

 

1. set                    25                        :                           19

2. set                    25                        :                           22

3. set                    22                        :                           25

4. set                    25                        :                           16

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Josef Příborský, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

V posledním zápase letošní sezóny náš tým nastoupil proti soupeři z Vyškova. V tomto zápase jsme bojovali o čtvrté vítězství v jarní části, ale i o sedmé místo v tabulce.

 Celý zápas byl opět ovlivněn proměnlivým větrem, čehož jsme dokázali využít v prvních dvou setech, kdy se nám dařilo soupeře eliminovat převážně výbornými bloky a skvělou pohyblivostí v poli, kdy hru soupeře skvěle četl Jan Zouhar st. Dobrý výkon podal Zdenek Sýkora a Josef Příborský, kteří se dobře prosazovali v útoku, ale i na bloku.

 Do třetí setu jsme šli s odhodláním ukončit zápas, ale soupeř se zlepšil v pohybu i v útoku. Náš tým ze začátku setu nebyl schopný přitáhnout nepříjemné plachtící podání a soupeř si vytvořil šesti bodový náskok. Potom jsme ale zlepšili celkově hru a postupně jsem soupeřův náskok dotahovali, bohužel v koncovce soupeř neudělal žádnou výraznou chybu a set vyhrál.

 Čtvrtý set začal velmi vyrovnanou hrou a rozhodnul ho výrok rozhodčího, kdy při sporném balónu dal rozhodčí nový míč a jeden soupeřův výborný hráč  to psychicky neunesl a zkazil tři míče po sobě a šel střídat za nerovnocenného hráče. Díky tomu se soupeř úplně rozložil a my jsme si vybudovali 13 bodový náskok. Za stavu 19:6 jsme trochu polevili a soupeř začal postupně stahovat náskok, ale náš tým se semkl a v pohodovém tempu jsme si vychutnali koncovku setu, ale i poslední zápas v sezóně.

 Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří se účastnili zápasů a divákům, kteří nás přišli podpořit. Poděkování patří také našim zapisovatelům Janu Hudcovi a Janu Zouharovi nejstaršímu.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Foto týmu