Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo Drnovice - Holubice B

3. 5. 2009

Drnovice      -      Holubice B

                 

          3                :                2

 

 

1. set                    25                        :                           20

2. set                    21                        :                           25

3. set                    25                        :                           15

4. set                    16                        :                           25

3. set                    15                        :                           9

 

Sestava:

 

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Josef Příborský, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

Důležité a velmi náročné utkání, kdy náš tým poprvé nastoupil k  venkovnímu zápasu na domácím hřišti. První dva sety byly velmi vyrovnané, kde rozhodovala až koncovka utkání a v prvním setu to náš tým zvládnul, ale ve druhém setu se role otočili.

 

Třetí a čtvrtý set byl jako na houpačce, kde jsem třetí set jednoznačně vyhráli, díky dobré hře v poli a dobrými bloky. Do čtvrtého setu jsem nastoupili s odhodláním ukončit zápas, ale soupeř se zlepšil pohybem v poli, přesností útoků a výbornými bloky. Takže jsem se soupeřem drželi krok do stavu 12:12 a potom celý náš tým postihla krize, kdy jsem  nebyli schopni prolomit dobrou obranu soupeře a tak bylo jasné, že se bude hrát pátý set neboli tie-break.

 

V tie-breaku jsme využili naše zkušenosti oproti soupeři, který měl v týmu 3 mladé hráče, kteří nemají tolik zkušeností s pátým setem. Hned v úvodu setu jsme si vytvořili 4 bodový náskok, kde 2 body jsem získali blokem Zdenka Sýkory a Pepy Příborského a další dva body nám dal soupeř zdarma kdy zaútočil do autu. Dále se dařilo Pavlu Zouharovi, který dal 5 skákaných podání v řadě a náš tým otáčel strany za stavu 8:1. Zbytek setu jsem si zkušeně pohlídali a dovedli utkání do vítězného konce.

 

Příští týden v neděli 10. května nastoupí naše družstvo na hřišti soupeře proti týmu Bučovice C . Začátek zápasu v 10 hodin. Sraz hráčů na dědině v 9:20.