Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo Pozořice - Drnovice A

31. 5. 2010

  Pozořice       -      Drnovice A

                 

             3                :                1

 

1. set              25                        :                           22

2. set              21                        :                           25

3. set              25                        :                           21

4. set              25                        :                           20

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Ladislav Kolár, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

Velmi dramatické a vyrovnané utkání, které se opakovalo z minulého týdne, kdy bylo přerušeno kvůli průtrži mračen. Hrálo se ve větrných podmínkách, které ovlivňovali průběh celého utkání.

První set byl velice vyrovnaný a soupeř využil lepší strany, kde mu foukal protivítr a nesvítilo mu slunce do očí. Naši hráči, ale bojovností v poli udržovali vyrovnaný stav až do koncovky setu, kde jsme nedokázali zablokovat útoky soupeře a ten vyhrál první set.

V druhém setu se to otočilo soupeři svítilo slunce do očí a naši hráči toho využili. Důležitým faktorem bylo, že se nekazilo podání a dalo se i několik es. Potom se dobře na bloku chytil Z. Sýkora a druhý set jsme vyhráli.

Třetí a čtvrtý set byl vyrovnaný ale v režii soupeře, i když naši hráči bojovali, ale na dobře organizovanou obranu soupeře naši útočící hráči těžko hledali recept. Proto si soupeř došel  pro vítězství v celém zápase.