Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. kolo Orlovice A - Drnovice A

7. 6. 2010

Orlovice A        -       Drnovice A

                 

         3                :                2

 

1. set         25                        :                           18

2. set         19                        :                           25

3. set         32                        :                           30

4. set         22                        :                           25

5. set         15                        :                           10

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Zabloudil, Zdenek Sýkora,  Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

Na neobvyklém povrchu umělé trávě, který není nejvhodnější pro volejbal jsme se utkali proti celku Orlovic, který nám chtěl oplatit porážku z podzimní části, kdy jsem doma vyhráli 3:0.

V prvním setu si naši hráči znovu zvykali na povrch a někteří bojovali s menšími indispozicemi, které si přivodili večer ze soboty na neděli. Soupeř si hned ze začátku vytvořil náskok, který si v pohodě udržel až do konce setu.

Do druhého setu naši hráči vstoupili velmi uvolněně a zaskočili soupeře svou pohodovou hrou a veselou náladou, i když se zrovna nedařilo. V tomto setu se výborně rozehrál na smeči kapitán týmu L. Kovačík, který se dobře vypořádal s dobrými bloky soupeře.

Třetí set byl velmi vyrovnaný a napovídá tomu výsledek setu 32:30. V tomto setu bylo k vidění několik krásných výměn a pěkných zákroků v poli. Koncovka setu byla velmi vyrovnaná a měli jsem několik šancí zvítězit, ale rozhodli nepatrné chyby našich hráčů, které soupeř dokázal v rozhodující chvíli potrestat.

Do čtvrtého setu naši hráči vstoupili s obvyklým heslem 3:2 je taky výsledek. Soupeře jsem dokázali opět překvapit naši chytrou hrou a díky dobrým blokům jsme tento set vyhráli.

Vstup to tie-breku se našim hráčům vůbec nevydařil, když se nedařil přítah a soupeř otáčel strany za stavu 8:2. V druhé půli se naši hráči zlepšili a postupně začali stahovat náskok soupeře i díky 3 esům P. Zouhara, ale soupeř už si nenechal takový náskok vzít došel si pro celkové vítězství.

 

Poslední utkání v sezóně odehraje naše mužstvo na domácím hřišti a to v neděli 13. června proti Holubicím B. Začátek zápasu v 10:00 hodin sraz hráčů na hřišti v 9:20 hod.

 

Náhledy fotografií ze složky Utkání Orlovice A - Drnovice A