Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. kolo Drnovice A - Holubice B

15. 6. 2010

Drnovice A       -      Holubice B

                 

             3               :                1

 

 

1. set             25                        :                           23

2. set             25                        :                           19

3. set             18                        :                           25

4. set             25                        :                           18

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Josef Příborský, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,

Jan Zouhar st.

 

V poslední utkání v sezóně naše mužstvo bojovalo o 4. místo v tabulce s Holubicemi B, kteří byli na pátém místě. A po třech prohrách si zlepšilo chuť vítězstvím nad tímto ambiciózním soupeřem, kde jejich mužstvo A hraje druhou ligu.

Vstup do prvního setu našemu týmu nevyšel a hned v úvodu prohrával o pět bodů. Potom naši hráči zabrali a náskok soupeře stáhli a dokázali si do koncovky setu vybudovat 4 bodový náskok, který soupeř začal dotahovat. Ale naši hráči trpělivou a zodpovědnou hrou vyhráli první set.

V úvodu druhého setu si náš tým dokázal vytvořit osmi bodový náskok, hlavně díky dobrým blokům a dobrou pohyblivostí v poli si naši hráči v poklidu došli pro vítězství i v tomto setu.

Třetí set byl v úvodu velmi vyrovnaný, soupeř zlepšil pohyb v poli ale i zpřesnil útoky a naši hráči v půli setu udělali několik zbytečných chyb a soupeř toho dokázal využít k vytvoření náskoku, který si dokázal udržet až do konce setu.

Do čtvrtého setu naši hráči vstoupili s odhodláním vyhrát a díky tomu dokázali hned v úvodu vytvořit nátlak na soupeře, který nedokázal reagovat na dobrou obranu našeho týmu.

Díky dobrým blokům s kombinací nepříjemného podání ze kterého jsme získali i několik přímých bodů si náš tým zaslouženě došel pro vítězství v celém utkání.   

 

Do svého jediného utkání v jarní části nastoupil J. Příborský, který se před týdnem stal inženýrem k tomuto úspěchu mu všichni blahopřejeme.