Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Drnovice A - Dědice B

7. 9. 2009

Drnovice A       -      Dědice B

                 

              3                :                0

 

 

1. set                    25                        :                           17

2. set                    25                        :                           15

3. set                    25                        :                           18

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

I v dalším utkání se našemu týmu podařilo jednoznačně zvítězit a to nad soupeřem, který se na začátku sezóny spojil s týmem Vyškov C.

V prvním setu soupeř držel krok do stavu 10:10, ale potom začal soupeř dělat chyby převážně na příjmu a od toho se odvíjel i útok soupeře, s kterým si buď poradili naše výborné bloky a nebo skvělé pole našich hráčů.

Do druhého setu náš tým vstoupil velmi dobře když na začátku setu vedl 6:1 a to díky nepříjemnému plachtícímu podání L. Kovačíka. Náš tým i nadále pokračoval ve vítězném tažení, které vedl tvrdými a přesnými útoky, ale i skvělými zákroky v poli náš kapitán. Druhý set jsme tedy vyhráli rozdílem třídy.

Ve třetím setu, náš tým očekával nápor soupeře udělat něco s nepříznivým stavem, ale hráči Dědic měli stále problémy s příjmem našeho nepříjemného podání, kterému pomáhal i občasný vítr. Náš tým si v polovině setu vytvořil 4 bodový náskok a ten trpělivou a téměř bezchybnou hrou postupně zvyšoval. A díky tomu náš tým v klidu ukončil vydařený zápas, který nám zatím zajišťuje první místo v tabulce.

 

V příštím utkání 13. září se náš tým utká se soupeřem ze Slavkova na hřišti soupeře. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na dědině v 9:20 hod.