Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo Drnovice A - Orel Pozořice

20. 9. 2009

Drnovice A        -      Pozořice

                 

                3             :                0

 

1. set                    25                        :                           22

2. set                    25                        :                           21

3. set                    25                        :                           22

 

Sestava:

Luboš Kovačík , Zdenek Sýkora (kapitán), Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Josef Příborský

 

Třetí vítězství našeho týmu na domácí půdě, které náš tým i nadále udržuje na první pozici v tabulce. V tomto utkání se stal ústřední postavou Zdenek Sýkora, který byl i na tento zápas zvolen jako kapitán.

Před začátkem zápasu naši hráči soupeři předvedli klasické drnovické scházení na zápas, když 15 minut před utkáním, byli naši tři hráči na hřišti a další teprve na cestě a pět minut před utkáním dorazil náš poslední hráč. Takže na rozcvičení už nezbylo moc času.

Do prvního setu naši hráči vstoupili dobře a zaskočili soupeře hned ze začátku a vytvořili si 4 bodový náskok, který udrželi až do konce setu. V tomto setu, ale i v celém zápase hrál skvěle Zdenek Sýkora, který svými bloky nedával prostor pro soupeřovi smečaře.

Soupeřovi hráči patří mezi velmi pohyblivé a bojovné v poli a začali to dokazovat ve druhém setu, když nevypouštěli žádný míč, ale opět nad sítí začal úřadovat  Z. Sýkora a ničil soupeře velmi tvrdými smeči jak středem sítě tak i přes kůl. Pozořice stále drželi krok do stavu 18:18 a pak i díky velké bojovnosti našich hráčů v poli dovedli i druhý set do vítězného konce.

Ve třetím setu si naši hráči velmi dobře uvědomovali, že se ještě hodně nadřou, aby tento set vyhráli, protože soupeř se začal prosazovat i přes dobré bloky našich blokařů. Ale naši hráči obětavými zákroky v poli především Pepy Příborského nutili soupeře k chybám. Tyto chyby pomohli vytvořit našemu týmu 3 bodový náskok a ten si udržet až do konce setu a zaslouženě naši hráči vyhráli jak tento set tak i celý zápas.   

Další výsledky:

  4. kolo
13 20.09. 10:00 Vítovice B - Orlovice A   0:3
14 20.09. 10:00 Holubice B - Luleč   1:3
15 20.09. 10:00 Drnovice A - Orel Pozořice   3:0
16 20.09. 10:00 Dědice B - Slavkov   0:3

 

V příštím utkání 27. září se náš tým utká v místním derby s týmem Lulče na hřišti soupeře. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na dědině v 9:30 hod.