Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo Luleč - Drnovice A

29. 9. 2009

       Luleč        -     Drnovice A

                 

               3               :                1

 

1. set                    20                        :                           25

2. set                    25                        :                           20

3. set                    25                        :                           19

4. set                    25                        :                           17

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán),Sýkora Zdenek, Ladislav Kolár, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,  Zdenek Zabloudil (Čenda), Jan Zouhar st.

V místním derby, které bylo velmi vyhecované zahrálo naše mužstvo vyrovnané a dramatické utkání, i když tomu výsledek přímo nenapovídá.

Do prvního setu naši hráči vstoupili velmi dobře a i přes vysoké tempo, které panovalo po celý zápas se povedlo vytvořit si náskok 4 bodů a ten si udržovalo i do koncovky setu, kde se soupeř začal zlepšovat a postupně se rozehrávat. Ale naši hráči díky dobré pohyblivosti a dobrým útokům set vyhrálo.

V druhém setu naši hráči věděli, že soupeř se už nenechá zaskočit a to se taky potvrdilo. V tomto setu bylo k vidění několik velmi dlouhých výměn ve kterých jak naši hráči tak soupeř předváděli neuvěřitelné zákroky v poli a diváci se opravdu bavili.

Bohužel v koncovce setu se nepodařilo důrazně prosadit v útoku a ani zablokovat soupeřovi útoky a tak si Luleč došel pro vítězství v tomto setu.

Třetí set naši hráči začali dobře, když si dokázali vytvořit 3 bodový náskok a vedli 15:12, ale za Luleč se rozehrál jejich smečař Milan César, který měl 90% úspěšnost svých útoků a díky tomu soupeř stáhl náš náskok a vytvořit si dostatečný k tomu, aby tento set vyhrál.

Vstup do čtvrtého setu našim hráčům vůbec nevyšel, když hned v úvodu pokazil tři podání v řadě a dal tak soupeři dostatečný náskok, který naši hráči proti tak dobrému soupeři už nedokázali stáhnout a prohráli tento set v celku jasně.

Velmi pozitivně, lze hodnotit výkon Ladislava Kolára, který nastoupil k prvnímu utkání za tým A (zrovna proti nejsilnějšímu soupeři na okrese), kde zaskočil za zraněného Z. Zabloudila.

 

V příští utkání 4. října se náš tým utká se soupeřem z Orlovic na domácím hřišti. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na hřišti v 9:30 hod. Všichni příznivci volejbalu jsou srdečně zváni.