Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. kolo Drnovice A - Orlovice A

4. 10. 2009

   Drnovice A        -      Orlovice A

                 

             3                :                0

 

1. set                    26                        :                           24

2. set                    27                        :                           25

3. set                    25                        :                           19

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán) , Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st., Ladislav Kolár

Ve velmi vyrovnaném zápase si naše mužstvo dokázalo udržet neporazitelnost na domácím hřišti v podzimní části a dokázalo porazit soupeře, se kterým bojujeme o třetí – čtvrté místo v tabulce.

První set začali naši hráči dobře a hned na úvod si dokázali vytvořit 3 bodový náskok, který si udržovali až do koncovky setu. Ale soupeř využil několika zaváhání našich hráčů a dokázal zdramatizovat koncovku setu, kterou i přes tlak soupeře naši dokázali zvládnout a vyhrát první set.

Do druhého setu domácí hráči vstoupili špatně, když hned v úvodu setu darovali soupeři 4 bodový náskok. Soupeř toho dokonale využil a postupně svůj náskok zvyšoval až do koncovky setu. Za stavu 24:17 pro soupeře naši hráči věděli, že nemají co ztratit a začali hrát bojovný a bezchybný volejbal. Díky L. Kolárovi, který dal 7 podání v řadě si naši hráči díky dobrým blokům udržovali naději na vítězství v tomto setu. V stavu 24:23 pro Orlovice si hosté vzali time-out a doufali v proměnění 7 set ballu v řadě, ale díky skvělé hře našich hráčů v poli i tento míč nezískali a naši hráči už byli na vítězné vlně. I když další míč soupeř proměnil, tak to neotřáslo naší morálkou a díky dobrému útoku L. Kovačíka a bojovností v poli jsme dokázali povstat jako Fénix z popele a vyhrát neuvěřitelný set, plný zvratů i krásných výměn.

Ve třetím setu se naši hráči dokázali udržet na vítězné vlně a soupeř byl deprimován po prohraném druhém setu. Díky chybám soupeře, který už nekladl moc velký odpor naši si hráči vytvořili dostatečný náskok, který udržovali až do konce setu. I díky dobrým radám našeho zapisovatele J. Hudce o volném prostoru v poli soupeře naši hráči vyhráli tento krásný a vyrovnaný zápas.

 

V příštím utkání 11. října se náš tým utká s týmem Holubice B na hřišti soupeře. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na dědině v 9:20 hod.