Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo Holubice B - Drnovice A

11. 10. 2009

    Holubice B      -        Drnovice A

                 

                  2             :                3

 

 

1. set                    25                        :                           20

2. set                    19                        :                           25

3. set                    21                        :                           25

4. set                    25                        :                           18

5. set                    17                        :                           19

 

Sestava:

 

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Ladislav Kolár, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,Jan Zouhar st.

V posledním utkání v podzimní části naši hráči přidělili Zdenkovi Sýkorovy, který v pondělí slaví narozeniny náročnou výhru o kterou se i velmi zasloužil. 

V prvním setu si naši hráči zvykali na prostředí v hale, ale drželi krok se soupeřem až do koncovky setu, kdy se soupeři dařilo vytloukat naše bloky a využívat chyb našich hráčů. Vstup do druhého setu se našim hráčům povedl a hned z úvodu si vytvořili náskok, který udržovali až do konce setu.

Třetí set patřil mezi velmi vyrovnané, kdy jsme se soupeřem postupně střídali ve vedení. V koncovce setu, se našim hráčům povedlo třikrát zablokovat soupeřův útok a udržet náskok až do konce setu. Čtvrtý set se našim hráčům vůbec nepovedl, když hned na začátku setu jsme nedokázali přijmout nepříjemné plachtící podání a soupeř si vytvořil 7 bodový náskok, a všem bylo jasné, že se půjde do tie-breaku.

Pátý set, byl nejvyrovnanější ze všech. Celý tento set byl velmi vyhecovaný a vyznačoval se velkou bojovností v poli všech hráčů na palubovce. Při změně stran soupeř vedl 8:7 a říká se, že ten kdo vede při změně stran, tak většinou vyhrává celý set. Ale naši hráči díky obětavým zákrokům v poli drželi se soupeřem stále krok. Za stavu 13:11 pro soupeře to vypadalo, že to asi naši hráči prohrají, ale díky třem úspěšným blokům v řadě se naši vrátili do hry a zatlačili soupeře do defenzivy. Díky těmto blokům, se soupeř bál útočit a hrál už jen úlivky, kteří naši hráči vybírali v poli a dokázali dovést set do vítězného konce a i celé utkání.