Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo Dědice B - Drnovice A

9. 5. 2010

   Dědice B        -       Drnovice A

                 

             1              :                3

 

1. set              25                     :                           18

2. set              15                     :                           25

3. set              21                     :                           25

4. set              22                     :                           25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Ladislav Kolár, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

I ve druhém utkání, které se hrálo v hale se našemu mužstvu podařilo po velkém boji zvítězit nad papírově slabším soupeřem a udržet si tak první místo v průběžné výsledkové tabulce.

V prvním setu náš tým podcenil soupeře, který výborně blokoval a nedovoloval našim smečařům se důrazně prosadit. Protože naši hráči zbytečně v koncovce pokazili několik podání v řadě tak si soupeř zajistil vítězství v prvním setu.

Do druhého setu náš tým vstoupil velmi dobře když na začátku setu si vytvořil několika bodový náskok a to díky nepříjemnému smečovanému podání P. Zouhara. Náš tým využil zaváhání soupeře a postupně navyšoval náskok až do konce setu.

Třetí dějství bylo velmi vyrovnané až do koncovky setu, kde naši hráči výborně bojovali v poli a začali se prosazovat přes dobré bloky soupeře. V závěru setu jsme dokázali několikrát zablokovat soupeřův útok a tak rozhodnout o výhře v tomto setu.

Do čtvrtého setu naši hráči šli s vědomím toho, že soupeř to nebude chtít jen tak vzdát a to se také ukázalo. Postupně se ve vedení setu střídali domácí z hosty až do stavu 18:18, kdy naši hráči bojovali v poli a předvedli několik neuvěřitelných zákroků. Díky těmto zákrokům, ale i dobrým smečům L. Kolára a Z. Sýkory se povedlo vyrovnaný zápas dovést do vítězného konce.

 

V příštím utkání 16. května se náš A tým utká se Slavkovem na domácím hřišti. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na hřišti v 9:30 hod.

Všichni příznivci volejbalu jsou srdečně zváni.