Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. kolo Drnovice A - Luleč

6. 6. 2011

 

   Drnovice A    -      Luleč

           

                3            :           1

 

1. set                   25                     :                    17

2. set                   24                    :                     26

3. set                   25                    :                     22

4. set                   25                    :                     23

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Sýkora Zdenek, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Zdenek Burian, Josef Příborský, Jan Zouhar st., Broňa Řezníček

Za krásného počasí se odehrálo místní derby, které vždy patří mezi velmi vyhecované a dramatické.

V prvním setu se našemu týmu velmi dařilo, když soupeř dokázal držet krok jen ze začátku setu. Potom se našim hráčům podařilo vytvořit osmi bodový náskok, který si náš tým dokázal udržet až do konce setu.

Vstup do druhého setu se nám moc nepovedl a soupeř si dokázal vytvořit náskok, který naši hráči díky dobrým blokům dokázali postupně stáhnout, ale v dramatické koncovce více štěstí přálo soupeři.

Třetí set byl opakem toho druhého, naši hráči měli náskok, který postupně soupeř postupně stahoval, ale v koncovce setu jsme dokázali zastavit soupeřův útok dobrými bloky a vyhrát tak tento set.

Čtvrtý set byl podobný tomu třetímu, náš tým se opíral o dobré bloky a pohyb v poli, ale v útoku se naši smečaři těžko prosazovali, protože soupeř dokázal vybírat skvělými zákroky v poli neuvěřitelné míče. Všichni hráči podali bojovný výkon a díky tomu si nenechali utéct důležité vítězství.