Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. kolo Drnovice A - Holubice B

14. 6. 2011

 

Drnovice A     -     Holubice B

                

            3                :                2

 

1. set            22                      :                     25

2. set            25                      :                     22

3. set            23                      :                     25

4. set            26                      :                     24

5. set            15                      :                     11

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Josef Příborský, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

Náš A tým nastoupil k atraktivnímu a velmi dramatickému utkání na domácím hřišti proti mladému ambicióznímu soupeři z Holubic. Diváci, kteří sledovali tento zápas mohli vidět vyhecovaný zápas plný zvratů a krásných výměn a po dvou hodinách i vítězství našeho týmu.

Všechny sety se nesli ve stejném duchu a to, že se bojovalo o každý míč. V prvním setu rozhodovala až koncovka a v té naši hráči pokazili několik podání a soupeř toho využil a dokázal tak vyhrát první set.

Ve druhém setu naši hráči zlepšili pohyblivost v poli a díky dobré obraně na síti dokázali opět dovést set do dramatické koncovky, kde díky blokům donutili soupeře chybovat v útoku a vyrovnat tak stav utkání na 1:1.

Třetí set byl celou dobu velmi vyrovnaný a soupeř náš tým trápil hlavně výborně sehranými rychlými útoky středem sítě, které naši blokaři nedokázali zablokovat. Náš tým se snažil odpovědět razantními útoky z kůlu, ale soupeř dokázal vybrat neuvěřitelné míče v poli a vyhrát tento set.

Ve čtvrtém setu to bylo jako na houpačce ve stavu 16:16 si soupeř dokázal vytvořit náskok a vedl už 20:16. Náš tým na to zareagoval prostřídámím smečařů a naši hráči dokázali neuvěřitelně zabojovat v poli a stáhnout tak náskok soupeře a dovést tak set do dramatické koncovky.  V koncovce se úkázala síla našeho týmu a díky výborným blokům a přesnými útoky dokázali obrátit tento set ve svůj prospěch a dovest tak utkání do tie-breku.

Vstup do páteho setu se našemu týmu podařil a dokázal si hned v úvodu vytvořit 4 bodový náskok a změna stran probíhala za stavu 8:4 pro náš tým. V tie-breku rozhoduje každý míč, ale i zkušenosti a těch našich hráči mají na rozdávání. I díky tomu  náš tým dokázal zvýšit náskok na 13:7, ale soupeř začínal stahovat náskok, ale naši hráči soustředěným výkonem dokázali vyhrát jak tento set tak i celé utkání.