Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. kolo Drnovice A - Slavkov

21. 6. 2011

 

Drnovice A      -         Slavkov                     

            3                :                0

 

1. set               27                  :                    25

2. set               25                  :                    21

3. set               25                  :                    22

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Josef Příborský, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st. (libero)

Poslední utkání sezóny náš tým zvládnul skvěle, když dokázal porazit silného soupeře ze Slavkova. V tomto utkání nám chyběla blokařská opora  Z. Sýkora a nahradil ho na této pozici Z. Zabloudil, který si vedl výborně.

První set byl velmi vyrovnaný a dramatický až do koncovky setu. Soupeř už vedl 23:21, ale naši hráči se dokázali zkoncentrovat a díky výborným blokům L. Kovačika, jsme dokázali tento nepříznivý stav otočit a vyhrát tak první set.

Do druhého setu naši hráči vlétli jako uragán a dokázali si hned v úvodu setu vytvořit až 7 bodový náskok. Soupeř z toho byl zaskočen, ale v koncovce setu začínal tento náskok stahovat, ale naši hráči se zkoncentrovali a díky dobrým útokům J. Zouhara ml. dovést i tento set k vítěznému konci. 

Za to do třetího setu naši hráči vstoupili vlažně a soupeř vycítil šanci zlepšil pohyb v poli a zatlačil náš tým v úvodu setu do defenzivy. Ale naši hráči se z toho dokázali oklepat a i díky dobře zvolené strategii hrát na libera, který umožnil našim blokařům si v průběhu setu odpočinout a nabrat tak síly do dramatické a vyrovnané koncovky. V koncovce se náš tým opřel o dobré bloky i o rychlé útoky Z. Zabloudila a zaslouženě tak zvítězit v celém zápase.