Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo Drnovice A - Dědice B

6. 9. 2010

Drnovice A          -        Dědice B

                 

               3                :                0

 

1. set                    25                        :                         21

2. set                    27                        :                         25

3. set                    25                        :                         19

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Josef Příborský, Broňa Řezníček, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

I v dalším utkání se našemu týmu podařilo jednoznačně zvítězit a to nad  papírově slabším soupeřem.

V prvním setu soupeř držel krok až do stavu 16:16, ale potom začal soupeř dělat chyby převážně na příjmu a od toho se odvíjel i útok soupeře, s kterým si buď poradili naše výborné bloky a nebo skvělé pole našich hráčů.

Do druhého setu náš tým vstoupil velmi dobře když  si na začátku setu vytvořil mírný náskok a to díky nepříjemnému plachtícímu podání L. Kovačíka. Ale závěr setu se stal velmi dramatický, když se soupeř dostal i do vedení a rozhodovala každá chyba, kterých v závěru udělal více soupeř a náš tým vyhrál druhý set.

Vstup do třetí setu se našemu týmu vůbec nevydařil, když prohrával o 6 bodů. Ale náš tým dokázal, že je psychicky odolný a postupně náskok soupeře stáhnul díky vydařeným útokům J. Zouhara ml. a L. Kovačika  si dokázal vytvořit i náskok, který si udržel a do konce setu.

 

 

foto-tymu-2010---2011.jpg

 

 

V příštím utkání 12. září se náš tým utká se soupeřem ze Slavkova na hřišti soupeře. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na dědině v 9:20 hod.