Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo Slavkov - Drnovice A

13. 9. 2010

 

    Slavkov      -       Drnovice A

 

            1             :            3

 

1. set           25                   :                   22

2. set           17                   :                   25

3. set           13                   :                   25

4. set           16                   :                   25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Broňa Řezníček, Zdenek Sýkora, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml.,  Zdenek Zabloudil (Čenda)

 

Již třetí vítězství v řadě zaznamenal náš A tým, když porazil silného soupeře ze Slavkova na jeho hřišti a udržel si tak vedoucí pozici v soutěži.

První set pro naše hráče byl takový rozehřívací naši hráči kazili přítah a proto i náš útok nebyl dostatečně razantní. Soupeř tohoto zaváhání využil a získal si náskok, který jsme postupně stahovali, ale koncovku setu si Slavkov pohlídal a vyhrál první set.

V druhém setu náš tým zlepšil přítah a pohyb v poli a díky tomu zlepšil útok, kdy se dobře středem sítě prosazoval L. Kovačik. Náš tým si dokázal vytvořit v půli setu 4 bodový náskok, který postupně navyšoval až do konce setu. 

Třetí set vyzněl jednoznačně pro náš tým, kdy se na podání dařilo P. Zouharovi, který svým smečovaným podáním ztěžoval soupeřův přítah a náš tým toho dokonale využil a vytvořil si náskok na který soupeř nedokázal odpovědět a vyhrál tak třetí set.

Čtvrtý set podle výsledku vypadá, že byl jednoznačný pro náš tým, ale naši hráči se hodně nadřeli, aby vyhráli jak tento set tak celé utkání. Velmi tomu pomohli Z. Zabloudil a Z. Sýkora svými dobrými bloky, které byl podpořeny dobrým servisem, pohybem v poli a tvrdými a razantními útoky celého týmu a díky tomu si zaslouženě naši hráči došli pro vítězství v celém zápase.