Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo Drnovice A - Pozořice

20. 9. 2010

Drnovice A        -        Pozořice

                 

           3                :                0

 

1. set               25                 :                19

2. set               25                 :                21

3. set               25                 :                20

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Josef Příborský, Broňa Řezníček

 

Čtvrté vítězství v řadě našeho týmu ve velmi atraktivním utkání, ve kterém byli k vidění kvalitní výměny podpořené dobrými bloky a velkou bojovnost v poli ukazovali oba týmy.

První set byl vyrovnaný do stavu 10:10, potom díky nepříjemnému plachtícímu podání L. Kovačika si náš tým vytvořil 8 bodový náskok, který si pohlídal i v koncovce setu.

Druhý set začal soupeř lépe a dokázal si vytvořit ze začátku 4 bodový náskok, ale naši hráči díky dobrému pohybu v poli a výborným blokům dokázali obrátit průběh setu ve svůj prospěch a vyhrát tento důležitý set.

Začátek třetího setu opět naši hráči trošku zaspali a museli tak dotahovat náskok soupeře a znovu se jim to povedlo a v koncovce setu náš tým odskočil na 4 bodový náskok díky dobrým kombinacím v útoku, kde se dobře prosadil z pozice univerzála Z. Burian. Díky tomu jsme si dokázali udržet náskok a zaslouženě zvítězit jak v tomto setu tak v celém utkání.

Tuto výhru si náš tým zasloužil díky tomu, že nekazil podání a skvěle se pohyboval v poli, ale především díky výborným blokům L. Kovačíka a Z. Sýkory a jak prohlásil kapitán po zápase co jsme neusmečovali to jsme zablokovali.