Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo Luleč - Drnovice A

20. 10. 2010

      Luleč         -          Drnovice A

 

                 

        1                :                3

 

1. set         23                        :                           25

2. set         25                        :                           19

3. set         16                        :                           25

4. set         20                        :                           25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Sýkora Zdenek, Ladislav Kolár, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Zdenek Burian, Broňa Řezníček

 

V dohrávce 5. Kola se náš A tým utkal v místním derby za chladného počasí proti silnému soupeři z Lulče.

První set patřil mezi ty nejvyrovnanější. V průběhu setu se střídali ve vedení oba týmy, ale v koncovce naši hráči dokázali ubránit soupeřův útok a následně se prosadit a tak náš tým získal set ve svůj prospěch. 

Do druhého setu vstoupili hráči z Lulče jako vyměnění, skvěle vybírali balóny v poli a dařilo se jim vytloukat naše bloky. Luleč si dokázal vytvořit až 9 bodový náskok, který naši hráči v koncovce trochu zmírnili díky dobrému podání J. Zouhara ml., ale soupeř si už nenechal výhru v setu vzít.

Třetí set náš tým zvládl skvěle, když hned v úvodu si náš tým vytvořil 5 bodový náskok díky výborným blokům a zlepšeným pohybem v poli. Tento náskok jsme postupně navyšovali, i když soupeř stále kladl velký odpor.

Čtvrtý set byl podobný tomu třetímu, náš tým se opíral o dobré bloky a pohyb v poli, ale v útoku se naši smečaři těžko prosazovali, protože soupeř dokázal vybírat skvělými zákroky v poli neuvěřitelné míče. Ale náš tým táhnul výborně hrající L. Kovačik, který hrál výborně jak v útoku tak i v obraně. Všichni naši hráči podali bojovný výkon a díky tomu si nenechali utéct vítězství nad soupeřem, kterého dokázali porazit tak po 5 letech.