Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. kolo Drnovice A - Orlovice

6. 10. 2010

Drnovice A        -           Orlovice

 

                 

         2                :                3

 

1. set             16                :                   25

2. set             25                :                   21

3. set             25                :                   27

4. set             25                :                   22

5. set             20                :                   22

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Zabloudil, Zdenek Sýkora,  Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st., Josef Příborský, Broňa Řezníček

 

Ve velmi atraktivním zápase se náš tým utkal na domácím hřišti, proti silnému soupeři z Orlovic.

První set naši hráči vůbec nezvládli a kazili hlavně přítah od kterého se odvíjel i útok našeho týmu, se kterým si soupeř dokázal poradit a zaslouženě vyhrál první set.

Do druhého setu naši hráči vstoupili lépe, zlepšili přítah a pohyb v poli, díky tomu jsme si vytvořili 4 bodový náskok, který se udržel až do koncovky setu.

Třetí set se pro náš tým vyvíjel velmi dobře, hned v úvodu jsme odskočili o několik bodů, díky výborným blokům  měl náš tým 3 set bally, ale v závěru se naši smečaři nedokázali prosadit a náš tým věnoval tak soupeři tento již skoro vyhraný set.

Čtvrtý set měl podobný průběh jako ten třetí, ale tentokrát naši hráči v koncovce setu neudělali zbytečné chyby a zaslouženě tak posunuli zápas do tie-breaku.

Tie-break přinesl opravdu skvělou a strhující podívanou, kde se oba týmy překonávali v bojovnosti v poli a byli zde k vidění i skvělé útočné výměny, které byli podporovány výbornými bloky na obou stranách. Soupeř měl v koncovce setu mírný náskok a vedl už 13:11, ale náš tým zabral a zdramatizoval konec zápasu až do stavu 20:20, kdy měl soupeř o něco více toho volejbalového štěstí a dokázal tak zvítězit v tomto velmi vyhecovaném zápase.