Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo Holubice B - Drnovice A

13. 10. 2010

Holubice B         -        Drnovice A

 

                 

           3                :                1

 

1. set              25                    :                  19

2. set              24                    :                  26

3. set              25                    :                  18

4. set              25                    :                  19

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Burian, Zdenek Zabloudil, Broňa Řezníček, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Josef Příborský

 

V posledním utkání podle rozpisu náš tým utrpěl druhou porážku v podzimní části, kterou zakončíme odloženým utkáním proti Lulči v neděli 17. října.

V prvním setu si naši hráči zvykali na prostředí v hale, ale drželi krok se soupeřem až do koncovky setu, kdy se soupeři dařilo vytloukat naše bloky a využívat chyb našich hráčů a zaslouženě vyhrát tento set.

Druhý set patřil mezi ty nejvyrovnanější, kdy naši hráči zlepšili pohyb v poli a v koncovce setu dokázali odvrátil z nepříznivého stavu 22:18 na vítězných 24:26 hlavně díky výborným útokům středem sítě, kde se nejvíce prosazoval L. Kovačik.

Třetí set byl v úvodu velmi vyrovnaný, ale soupeř měl velmi dobré bloky, přes které se naši smečaři těžko prosazovali. Potom náš tým zkazil několik podání a soupeř si vytvořil dostatečný náskok, který už naši hráči nedokázali zvrátit.

Čtvrtý set měl velmi podobný průběh jako ten třetí naši hráči už nekazili tolik podání, ale zato více kazili přítah a soupeř toho dokonale využil a zaslouženě si došel pro vítězství v celém utkání.