Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo Dědice B - Drnovice A

9. 5. 2011

Dědice B        -      Drnovice A

 

 

 

0              :              3

 

1. set             8                      :                     25

2. set             9                      :                     25

3. set             17                    :                     25

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Zdenek Sýkora, Zdenek Zabloudil, Josef Příborský, Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

I ve druhém utkání, které se hrálo v hale se našemu mužstvu podařilo jednoznačně zvítězit nad papírově slabším soupeřem.

Úvod prvního setu byl, trochu nervózní, když rozhodčí neuznal našemu týmu dva body, ale naši hráči se tím nenechali rozhodit a vlétli na soupeře, kterého zaskočili tvrdými útoky a výbornými bloky. Náš tým si vytvořil dostatečný náskok, který postupně navyšoval až do konce setu.

Druhý set mě podobný průběh jako ten první, když si náš tým vytvořil v záčátku setu náskok díky dobrým servisům, které byli podpořeny dobrou obranou v poli a opět přesnými útoky.

Třetí set se soupeř trochu vzmohl a v záčátku setu držel s naším tým krok, ale potom dobrým smečovaným servisem P. Zouhara jsme soupeře zatlačili do defenzívy a náš tým si vytvořil náskok a po necelé hodině hry si došel pro jednoznačné vítězství v tomto zápase.

 

Celé utkání si naši hráči velmi užívali a dařilo se jim ve všech herních činnostech nejvíce se dařilo J. Příborskému, který podal vynikající výkon a svými tvrdými a přesnými smeči nedal soupeři žádnou šanci. Tento výkon byl podpořen i ostaními hráči, když nekazili servis a výbornou obranou jak na síti tak i v poli zlomili veškerý odpor soupeře.  

V příštím utkání 15. května se náš A tým utká se Slavkovem na domácím hřišti. Začátek zápasu v 10:00 hod sraz hráčů na hřišti v 9:30 hod.

Všichni příznivci volejbalu jsou srdečně zváni.

 Další výsledky:

Luleč - Vítovice B            3 : 1

Pozořice - Orlovice         3 : 1

Slavkov - Holubice B      3 : 1