Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení sezóny

27. 6. 2011

Zhodnocení sezóny 2010 – 2011

 

Sezóna 2010/2011 byla pro drnovický volejbal velmi úspěšná. Náš B tým byl po podzimní části na čtvrtém místě, ale v jarní části zabojoval a dokázal porazit na domácím hřišti silné soupeře z Vyškova (1. místo) a Křenovic. Škoda jen zápasu v Hruškách, kde naši hráči prohráli a tím přišli o možnost vyhrát okresní přebor, ale i přesto se dokázali vypracovat až na výborné druhé místo v OP II s poměrem 5 výher a 3 porážky.

Náš A tým zažil jednu z nejlepších sezón za posledních pět let, když se po podzimní části dělil s Pozořicemi o první místo v tabulce. A v jarní části bojoval opět s Pozořicemi o první místo. Bohužel našim hráčům nevyšel jeden černý víkend, kdy prohrál dva zápasy a to s Pozořicemi a Orlovicemi a tím rozhodl o prvním místě. I když není odehrátý jeden zápas (Pozořice – Vítovice B) tak o vítězi OP I je rozhodnuto a zasloužili si to Pozořice s výbornou bilancí 11 výher a 2 prohry. Náš A tým skončil na výborném druhém místě s bilancí 10 výher a 4 prohry a jako jeden z mála dokázal v podzimní části porazit Pozořice. V jarní části náš A tým dokázal vyhrát všechny domácí utkání proti silným soupeřům (Luleč, Holubice B, Slavkov) a potěšit tak drnovické příznivce volejbalu.

 

Rád bych tímto poděkoval všem hráčům za výbornou reprezentaci a rozvoj volejbalu v Drnovicích a také našemu zapisovateli J. Hudcovi a rozhodčímu M. Burianovi. Musím poděkovat i našim fanouškům, kteří přišli podpořit naše týmy v zápasech.